Berteman Bersama :)

16 September 2012

Indahnya Pertemuan

Assalamualaikum buat semua pengunjung Blog SQ. Moga-moga semuanya sentiasa dalam mood yang gembira dan ceria. Saat ini jam menunjukkan angka satu setengah pagi waktu Malaysia. Jari terus laju menekan keyboard laptop hadiah ayah yang tersayang sambil minda mengimbas dan mengingatkan setiap detik yang SQ dan teman-teman lalui sepanjang kami menjalinkan persahabatan. InsyaAllah moga kita kekal sebagai sahabat selamanya. Seraya hati berdoa moga Allah merahmati jalinan ukhwah yang terpatri antara kita.Athirah..kami merindui kamu.... :) sayang selalu wat trah ... 



15 Sept 2012 merupakan hari bahagia sahabat kami semua. Walimah yang berlangsung penuh berkat itu muda-mudahan sentiasa mendapat redha Allah dan jodoh yang berpanjangan. Tahniah wat Sheila dan Encik Suami kerana telah selamat diijabkabulkan. Senyuman bahagia sentiasa menguntum dibibir sahabat yang sama-sama menuntut di Ardil Kinanah itu.
Terimaksih kat Jannah kerana sudi plan n same2 ke majlis Sheila ni. Alhamdulillah... dapat juga bertemu sahabat2 yang lain. Leha, Mizah.  Time tu duk tringat jugak kat sahabat kami nun jauh di mata tapi selalu dekat dihati.. Athirah....
Kalo Athirah ade skali..mesti seronok... mama Suhana pun ade jugak tau... dapat jumpe si comel Firdaus.. hehe... Jumpe mak Leha jugak...



~ Selamat Pengantin Baru Sheila & Encik Suami  ~






                                                      
                             *moga Allah meredhai ukhwah kita*

4 comments:

  1. Replies
    1. Qalamqudus92: senyum selalu leha..... hehe ;)

      Delete
  2. Wahh jelesnye same kalian.... :-( :-( Best dapat jumpe sahabat handai.... (pst.. mama ade stalker pape lg tak?) heee ^^ Rindu bgt same kalian... heee sentiase dalam doaku... Sayang n miss syue.. :love:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qatrunnada: hehehe.. seronok juga jika athirah bersama2 kami saat itu... insyaAllah...moga masa dan ketika menemukan kita semua... (berjauhan kejappp jee) hihi ^^
      amboi..mama x de cakap ape2lah sayang..mama rindu ngn puteri dia yang jauh ni.. hehe...rindu athirah jugak... selamat menjalankan tugas sepanjang PSMB berlangsung..salam sayang dan ingatan.. :heart:

      Delete